Space Black is het nieuwe Space Grey bij de volgende generatie iPhone die in september verschijnt

Vorige week verscheen er bij gebrek aan nieuws opnieuw een gerucht waaruit je zou kunnen opmaken dat de volgende generatie iPhone, de opvolger van de iPhone 6s ook in de kleur Space Black verkrijgbaar zal zijn. Eerder was er een gerucht dat de volgende generatie iPhone ook in blauw verkrijgbaar zou zijn. Daar hebben wij nooit over geschreven maar Space Black is mooi en ook iets meer geloofwaardiger. Dat denkt designer Martin Hajek ook en hij heeft alvast een aantal prachtige 3D mockups gemaakt van het nieuwe toestel.

1
We zien een donkere verbeterde Space Black versie van de iPhone 6s. Zoals we van Hajek gewend zijn heeft hij ook de laatste geruchten verwerkt in het toestel. Zo zien we zwarte EarPods met een Lightning adapter, een nieuwe Force Touch HOME-knop en een andere uitsparing voor de camera op de achterkant van het toestel.
2
In september weten we of de mockups van Hajek kloppen. De EarPods met een Lightning connector zien we steeds vaker voorbij komen op afbeeldingen. Het ligt dus voor de hand dat Apple de “floppy drive” ingang voor je 3,5-inch hoofdtelefoon gaat elimineren.
3