SKY News iPhone App 1 miljoen keer verkocht

Het Engelse SKY News heeft bekend gemaakt dat dat de vorig jaar in mei gelanceerde iPhone applicatie Sky News inmiddels 1 miljoen maal verkocht is. Via de applicatie is het laatste nieuws te volgen via tekst, foto’s en video. Vanwege het succes van de iPhone applicatie gaat SKY News een nieuwe mobiele internet service opstarten om de mobiele gebruiker nog beter te bedienen. SKY geeft ook aan dat het aantal mobiele nieuws consumenten enorm is toegenomen afgelopen jaar.

In tegenstelling tot de betaalde SKY News iPhone applicatie zal de nieuwe mobiele internet service gratis zijn. Via m.skynews.com is het laatste nieuws te volgen voor bijna alle smartphone gebruikers. De webpagina past zich automatisch aan, aan de smartphone van de gebruiker. David Gibbs chef nieuwe media bij Sky is blij met het hoge aantal betaalde downloads via de App Store. Gibbs denkt dat hij met de gratis SKY news website nu alle smartphone gebruikers van nieuws kan voorzien.

De betaalde SKY News iPhone applicatie is te koop via de App Store voor € 2,39 De “gestripte” gratis webversie: m.skynews.com is ook op een iPhone te zien.

sky

Bron: Pocket-lint.com