Seskimo Crabble handig hulpje voor de iPhone

Seskimo attendeerde ons via Twitter op de Seskimo iPhone en iPod touch Crabble. Na 4 dagen ontvingen we vanuit Engeland 3 test exemplaren en ze zijn erg handig. De Crabble kan je uitvouwen tot een iPhone standaard waar je, je iPhone in portret of landscape mode in kan zetten. Na gebruik vouw je hem weer op en hij is zo klein dat hij in een portemonnee past. 

116

De Crabble is gemaakt van plastic. We dachten dat de Crabble na tientallen keren doormidden zou breken maar dat is niet zo. Het materiaal is erg duurzaam. Bijzonder is dat je een iPhone in de Crabble in landscape mode in hoeken van 45 tot 80 graden kan zetten. Tijdens het kijken naar een film kan je op die manier reflecties op het scherm van je iPhone vermijden. 

22

De Crabble is voorzien van twee rubber bandjes die ervoor zorgen dat je iPhone niet weg kan glijden als hij in de Crabble staat en de bovenkant van het rubber zorgt ervoor dat de iPhone ook stevig in de Crabble blijft staan en niet weg kan glijden of omvallen. Door het schuiven van de voetjes van de Crabble kan je de kijkhoek wijzigen. De voetjes meer naar het midden zorgt ervoor dat de iPhone meer naar achteren gaat en meer naar buiten zorgt voor een rechtere kijkhoek. 

32

In portret mode is de Crabble te gebruiken als statief en ook daar zijn 2 standen te realiseren. Op de rubber bandjes krijg je een positie waarmee je objecten dichtbij kan fotograferen. Als je de iPhone in de andere uitsparing zet van de Crabble in portret mode komt de iPhone rechter in de Crabble te staan en is hij te gebruiken voor foto’s met objecten die verderaf liggen. Op die manier is de Crabble een iPhone statief en handig voor fotografie op lastige plekken maar ook bij slechte lichtomstandigheden. 

41

De Crabble is wat ons betreft zeer bruikbaar en handig. Als je veel films kijkt een must maar je zou er zelfs een presentatie mee kunnen geven voor een klein gezelschap. Als statief voor foto’s van bijvoorbeeld een laag standpunt is hij ook erg handig en als je kleine kinderen hebt is het een manier om je scherm schoon te houden zonder dat je, je iPhone terug krijgt met pindakaas resten of een ongewenste wasbeurt met limonade. 

51

De Crabble is gemaakt van polypropyleneen. Dat is hoogwaardig materiaal dat duurzaam, zeer sterk en krasbestendig is. De Crabble is verkrijgbaar in 3 kleuren. Zwart, transparant met witte stippen of oranje met oranje stippen. Ze zijn allemaal voorzien van het Seskimo logo (tekst) plus de naam Crabble. De Crabble kost € 3,99 en daarbij komt nog zo’n 15% BTW. 

Via de website van Seskimo zijn ze te bestellen. Levertijd is 3 tot 5 dagen vanuit Londen.