Schiet je retro video’s in 720p HD met de iPhone camera app iSupr8

In december ontdekten we de allereerste goede retro video camera app in de App Store en sindsdien komen we ze steeds vaker tegen in de App Store. Deze week kwamen we iSupr8 tegen en ook dat is een goede applicatie om retro video’s te maken met een 8mm film look. iSupr8 is een videorecorder die elke pixel aan de hand van de belichting een old school effect geeft en dat ook nog eens kan opnemen in een 720p HD resolutie.

De ontwikkelaars van de applicatie hebben veel tijd gestoken in de kleureffecten en de applicatie maakt geen gebruik van een goedkoop filter waardoor het beeld altijd hetzelfde retro effect laat zien. Via een in-app viewer zie je een overzicht van de opgenomen video’s en je kan ze delen via e-mail en Facebook of opslaan in de fotobibliotheek van je iPhone. Opnemen op de hoogste resolutie (720p) kan alleen met een iPhone 4.

iSupr8 is te koop via de App Store voor € 1,59 en werkt met een iPhone 4, iPhone 3GS en de vierde generatie iPod touch. Meer informatie over iSupr kan je hier vinden.