Review: Vaultskin Lexx Wallet Case voor de iPhone 5

Vaultskin stuurde ons de Lexx Wallet Case voor de iPhone 5. Interessant omdat we nog nooit een review haddden gemaakt van een zogenaamde wallet case en we waren ook wel benieuwd of het nou echt zo handig is zo’n iPhone hoesje waar ook al je bank, toegangspassen, OV-kaart, creditcards e.d. en wat geld in kan bewaren.

boxDe Vaultskin Lexx Wallet Case zit verpakt in een verpakking van karton met op de achterzijde een omschrijving van de belangrijkste functies.

frontbackHet hoesje waar je iPhone 5 in komt te zitten (links) is gemaakt van plastic met een wit Vaultskin logo en lijkt veel op de standaard hoesjes die je op elke straathoek kan kopen. Op de achterzijde van het plastic gedeelte is een portefeuille geplakt van premium leer waar je maximaal 8 bankpassen in kan bewaren.

topAlle knoppen op de iPhone 5 zijn goed bedienbaar en toegankelijk. Voor het display is eventueel nog een optionele screenprotector verkrijgbaar om beschadigingen van het display te voorkomen.

sideDe dikte van de Vaultskin Lexx Wallet Case valt erg mee en gevuld met 8 creditcards en twee briefjes papiergeld valt dat nog steeds erg mee.

onder

De Lightning-connector, hoofdtelefoon ingang en de luisprekers zijn vrij toegankelijk en de plastic behuizing van de Lexx Wallet Case zorgt niet voor belemmeringen die het gebruiksgemak van je iPhone 5 beperken.

openOp de achterzijde zit het creditcard gedeelte wat te openen is via een flap die voorzien is van een magneetje aan de bovenkant. Zo voorkomt Vaultskin dat je creditcards spontaan uit de wallet case vallen.

back2Op de bovenkant van de Vaultskin Lexx Wallet Case zit een uitsparing waar je twee bankpassen die je vaak gebruikt of wat papiergeld in kan bewaren.

backDe Vaultskin Lexx Wallet Case voor de iPhone 5 kost inclusief verzendkosten €47.00 (op dit moment  €41,12). De wallet case is degelijk en werkt erg handig. Zolang er nog geen NFC-technologie in de iPhone is ingebouwd is dit het meest high-tech hoesje voor je dagelijkse betalingsverkeer. Bestellen kan via deze link.