Review: UltraSlim iPhone 4 Case van Sena

De UltraSlim Case van Sena voor de iPhone 4 doet zijn naam eer aan. De case is zeer dun maar sterk en gemaakt van leer. Ons review exemplaar is zwart maar de Sena cases zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. De case is verpakt in een doosje van karton met de tekst dat de Sena case ontworpen is in Californië en handgemaakt is in Turkije.

De UltraSlim Case van Sena is gemaakt van een goede kwaliteit leer en de uitstraling is chique. Als je een iPhone 4 voor het eerst in de case stopt gaat deze er wat stroef in maar na een paar dagen verdwijnt die stroefheid en glijd de iPhone 4 al beter in de case. Dat is geen ontwerp fout maar door het gebruik van superieure kwaliteit Nappa leer moet je net als bij nieuwe schoenen de iPhone 4 even “inlopen” en wordt het leer soepeler.

Als je iPhone 4 in de case zit blijft het een compact geheel en krijg je niet zoals vaak bij andere hoesjes een dikkere en slobberende uitstraling. Volgens Sena is het de dunste lederen case ooit door het UltraSlim design en dat geloven we graag. In het leer zitten nerven waardoor de case een luxe uitstraling krijgt. Aan de voorkant van de case staat de tekst SENA in hoofdletters maar dat is niet storend.

Aan de binnenkant van de case zit zacht materiaal wat aanvoelt als fluweel zodat je iPhone 4 niet alleen schoon blijft maar ook goed beschermd is. Aan beiden kanten van de case zitten gaatjes zodat je oproepen, muziek of een wekker nog steeds kan horen.
Aan de linker en rechterkant van de case zit bovenaan een uitsparing zodat het knopje om je iPhone op trilstand of om het geluid uit te schakelen nog bereikbaar is zonder dat je de iPhone 4 eerst uit de case moet halen. Dat zorgt er ook voor dat de case een mooie vormgeving heeft. Je haalt je iPhone 4 uit de case door onderaan in de case te knijpen, ter hoogte van de gaatjes en niet door aan de bovenkant van je toestel te trekken.
De Sena UltraSlim iPhone 4 case is een bijzonder mooi hoesje voor je iPhone 4. Het heeft een degelijke en mooie uitstraling en misstaat zeker niet. UltraSlim dekt absoluut de lading want hoesjes van leer die dunner zijn dan de Sena case moeten nog uitgevonden worden. Voordeel van een case is dat je nog wat terug ziet van het prachtige design van je iPhone 4 als je hem uit het hoesje haalt.
De UltraSlim Case van Sena voor de iPhone 4 is te koop via DressMy iPhone voor € 28,95 inclusief verzendkosten.