Review: Switcheasy Nude de allerdunste krasbestendige iPhone case

De Switcheasy Nude is de dunste krasbestendige iPhone case die op dit moment te koop is. De Nude is gemaakt van sterk, buigzaam polycarbonaat en is slechts 0.8mm dun. Polycarbonaat wordt o.a. gebruikt om cd’s van te maken, maar ook veiligheidsbrillen, helmen en helmvizieren. De Nude is sterker en buigzamer dan andere vergelijkbare cases en geeft voldoende protectie.

Bij aankoop zit de Nude in een blisterverpakking. Na opening tref je de Nude case aan en een iPhone van karton waarin 2 Screen Protectors, 1 microfiber doekje en een squeegee zitten.

De Nude,  2 anti-statitische Screen protectors, een microfiber doekje en een squeegee screen guard applicator om de screen protector op het iPhone beeldscherm te bevestigen. Dit moet gebeuren op een vet en stofvrij scherm en voor het beste resultaat aanbrengen in de badkamer omdat daar het minste stof rondzweeft.

De Nude is voorzien van een speciale Duo UV krasbestendige gloss coating die volgens Switcheasy zorgt voor een jarenlange bescherming tegen krassen. De Nude doet zijn naam eer aan en is zo dun dat hij vrijwel niet opvalt. Het is wel belangrijk om voor het bevestigen van de case, de iPhone zeer goed schoon te maken met het doekje wat standaard bij aankoop van de iPhone is meegeleverd.

Na het aanbrengen van de Nude case blijven alle functietoetsen van de iPhone goed bedienbaar en ook de dock connector is goed toegankelijk. Met de Switcheasy Nude bescherm je, je iPhone tegen krassen zonder dat de vormgeving en het uiterlijk van de iPhone verloren gaat.

De Nudes hebben een adviesverkoopprijs van € 19,99 en zijn leverbaar in de kleuren Black, White, Clear, Orange, Lime en Turquoise.