Review: roterend Docking Station voor de iPhone 3G en 3GS

MyTrendyPhone stuurde ons een roterend Docking Station voor de iPhone 3G en 3GS. Via het docking station kan je een iPhone 3G of 3GS opladen, synchroniseren met iTunes en video’s kijken. Met de bijgeleverde lichtnetadapter en USB naar mini USB-kabel kan je een iPhone opladen in het docking station. De lichtnetadapter en USB kabel zijn ook zonder docking station te gebruiken als reserve oplader voor je iPhone.

Het docking station is alleen in de kleur zwart verkrijgbaar en is gemaakt van plastic. Aan de onderkant zitten 4 anti-slip voetjes zodat je het docking station eventueel ook zou kunnen gebruiken voor GPS navigatie in de auto maar dan moet je er wel een extra adapter bijkopen omdat het docking station is voorzien van een mini USB ingang. Op het docking station zitten geen video of audio uitgangen.

Het kijken van video en films is ideaal en kan eventueel ook zonder voeding via een computer of lichtnetadapter. De weergave van het geluid is goed. Aan de voorzijde van het docking station zit een blauwe LED indicator die aangeeft dat de lichtnetadapter of USB kabel aangesloten is.

Het docking station is ook erg handig om je iPhone te bedienen als hij aan het opladen is. Door de horizontale en verticale stand kan je altijd eenvoudig de functies van je iPhone bedienen. Met de meegeleverde lichtnetadapter en mini USB naar USB-kabel heb je ook een extra snellader voor je iPhone die ook zonder het docking station te gebruiken is. Als het docking station aangesloten is op een computer wordt de iPhone accu opgeladen en is het ook mogelijk om te synchroniseren met iTunes.

Het draaibare docking station kost € 20,35 en is via deze link te bestellen. Dit is exclusief verzendkosten van € 4,90 en betalingskosten. In praktijk komt het totaalbedrag uit op zo’n € 26,75 De producten worden vanuit Denemarken verzonden maar MyTrendyPhone heeft ook een filiaal in Amsterdam.

Het draaibare docking station is geschikt voor de iPhone 3G en 3GS en online te koop via MyTrendyPhone.