Review: innoXplore iX-P08 mini standaard voor de iPhone

De iX-P08 Desktop Mini Stand Holder van innoXplore plug je eenvoudig via de zuignap op de achterkant van je iPhone waarna je hem kan gebruiken om films te kijken zodat je, je handen vrij hebt om andere dingen te doen. 

Vanwege de zuignap en het compacte formaat is de  Mini Stand voor elke iPhone en iPod touch geschikt. De houder is gemaakt van rubber zodat je iDevice op een glad oppervlak niet snel zal wegglijden.

Het formaat van de standaard is zeer compact, lengte 4 cm en breedte 3 cm  zodat je hem altijd ergens in je tas, koffer of rugzak kan stoppen. Het bevestigen werkt zeer eenvoudig door de zuignap op de achterkant van je iDevice te plakken. Hoe hoger je de zuignap plaatst, des te meer graden je iDevice naar achteren kantelt. Hierdoor kan je eenvoudig een ideale kijkhoek bepalen om een film te kijken.

De iX-P08 Desktop Mini Stand Holder van innoXplore kost slechts € 9,95 en is een zeer handig hulpje om films te kijken. Als je de zuignap op de voorkant van een iPhone plakt kan je hem ook nog gebruiken als alternatief voor een statief om bijvoorbeeld time lapse opnames te maken. Door zijn compacte formaat van 4 x 3 centimeter en een gewicht van een paar gram is het een accessoire die je altijd bij je kan hebben.

De iX-P08 Desktop Mini Stand Holder van innoXplore is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van distributeur DigiTrading en te koop in het zwart, oranje, groen of roze.