Review COTEetCIEL iPhone pouche

Het Franse COTEetCIEL maakt accesoires voor de MacBook, iPad, iPhone en de iPod touch. Appelhoes.nl stuurde ons twee COTEetCIEL iPhone pouches ter review. De pouch zit in een minimalistische mooie verpakking van karton en doorzichtig “overtrek” papier. Het onderstaande model Moon Mist is olifantengrijs.

Voor de review hebben we de COTEetCIEL Black gebruikt. Net als de Moon Mist pouch gemaakt van twee lagen suède microfiber van een hoge kwaliteit, wat versterkt is met een lichte PVC structuur.

De twee lagen suède microfiber zijn aan elkaar gestikt en aan de bovenkant van de pouche zit extra wit stiksel voor extra versteviging van de het hoesje. De pouche heeft een minimalistische tijdloze uitstraling en aan de achtterzijde zit een uitsparing waar je een creditcard of bankpas in kan doen.

De pouch is geschikt voor de iPhone 3G en de 3GS. Een iPhone 4 past er ook in maar dan is het iets lastiger om de iPhone uit de pouch te halen en steekt de bovenkant van de iPhone 4 iets boven het hoesje uit.

De binnenkant van de pouche is gemaakt van hoge kwaliteit suède microfiber waardoor je iPhone schoon en vingerafdrukvrij blijft.

De COTEetCIEL iPhone pouches zijn te koop via appelhoes.nl en kosten € 19,00 per stuk.