Release witte iPhone 4 uitgesteld door lekkend licht

Terwijl de witte iPhone 4 release date steeds later aan het worden is rijst de vraag wat er nu precies aan de hand is met het toestel. The Street heeft een theorie die aannemelijk is en ook nog eens is bevestigd door een bron die betrokken is bij de productie van de iPhone 4. De randen van het witte frame van de iPhone 4 laten licht door van het Retina display en ook aan de achterkant van het toestel. Die problemen zijn niet eenvoudig op te lossen en daarom zal de release nog wel even gaan duren.

Inmiddels worden over deze theorie al weer grappen gemaakt. Apple kan dit eenvoudig oplossen door een hoesje te geven bij de witte iPhone 4 en dat Apple het “lekkende” licht van het display wel kan afvoeren via het logo op de achterkant van de witte iPhone 4.

Het Apple logo op een Macbook of Macbook pro geeft tijdens het gebruik licht. Na de introductie van de eerste iPhone klaagden veel Mac gebruikers over het Apple logo op de achterkant van de behuizing van de eerste generatie iPhone. Die gaf geen licht tijdens gebruik. Russische iPhone “modders” die ook niet tevreden waren over het glimmende chromen Apple logo hebben eerder een wijziging aangebracht in de achterkant van de iPhone behuizing waardoor het Apple logo licht geeft tijdens gebruik.

Bron: the Street