Red Bull geeft je een BPM Player voor de iPad

Op 16 september gaat Red Bull de Red Bull BPM Player lanceren tijdens een presentatie in Amsterdam. Een dag later zal de Red Bull BPM Player verkrijgbaar zijn via de App Store. De applicatie is een tool om muziekliefhebbers te stimuleren om als DJ aan de slag te gaan of te experimenteren. Tijdens de Red Bull BPM Open Deck Nights, die vanaf oktober wereldwijd zullen worden georganiseerd kan je met de iPad applicatie je kunsten vertonen of een battle aangaan met andere DJ’s.

Van de BPM Player zullen 3 versies in de App Store verschijnen, compact voor beginners , Pro voor de gevorderden met een (PFL) pre fade listening optie en de keuze voor meerdere in en outputs via bluetooth, WiFI en de audio uitgang. De HD versie is voor de iPad.

De Red Bull BPM Player zal vanaf 17 september verkrijgbaar zijn via de App Store en is naast de iPad ook te gebruiken op een iPhone of iPod touch.

De lancering van de applicatie is een dag eerder in Trouw Amsterdam, Wiboutstraat 127 Amsterdam van 23:00 – 04:00. Als je bij het launch event van de BPM player aanwezig wil zijn kan je kaarten winnen via de Red Bull website. Tijdens de lancering verzorgen Modeselektor, Joris Voorn, Darko Esser, Nuno dos Santos en Brutuzz voor de muziek en de Red Bull BPM Open Deck Nights worden vanaf oktober wereldwijd georganiseerd.