Radiobones, JeePee in afgeslankte vorm

In september vorig jaar verscheen de gratis JeePee iPhone applicatie waarmee je Jan Peter Balkenende kon laten dansen op muziek, kon want de RVD liet de applicatie uit de App Store verwijderen. Balkenende kon de applicatie overigens zelf wel waarderen. In JeePee zagen we de minister president dansen op de beat van de muziek van online radiostations. Door de telefoon te schudden, draaien en wrijven had je invloed op de moves van Balkenende. De JeePee iPhone applicatie is massaal gedownload en stond op de eerste plaats (vermaak) en tweede plaats van meest gedownloade Apps in Nederland.

Software ontwikkelaar Guppies in the Dark attendeerde ons er op dat de JeePee iPhone applicatie terug is in de App Store in afgeslankte vorm. Radiobones is identiek aan de JePee applicatie alleen zien we nu een skelet dansen in plaats van Balkenende. De applicatie is een redelijk succes is in de Verenigde Staten na reviews op de website creativeapplications.net en Frappster.com.

Radiobones is te koop via de App Store voor € 0,79 Wij houden het bij de JeePee applicatie totdat er een versie komt met een dansende Mark Rutte ;)