Rabobank Mobiel bankieren met de iPhone en iPod touch

Eind jauari is er via de App Store een applicatie beschikbaar waarmee je als klant van de Rabobank Mobiel kan bankieren via een iPhone of iPod touch. Met de applicatie ‘Bankieren’ kan je direct het actuele saldo van je Rabo rekening opvragen, heb je inzicht in de bij- en afschrijvingen en kan je geld overmaken.  

Om te laten zien hoe je kan betalen via de iPhone of iPod touch komt er nog deze maand een demonstratieversie beschikbaar via de App Store waarmee je, je kan aanmelden als tester. De eerste vijftig inzenders doen automatisch mee. Zij ontvangen een e-mail met verdere informatie. Op de Rabobank website komt een aankondiging als de test applicatie beschikbaar is.

De definitieve versie is eind januari gratis te downloaden. Als je, je via de demo hebt aangemeld, dan ontvangt je (als tester en niet-tester) eind januari een mail zodra de Bankieren App in de App Store beschikbaar is.

Om de Bankieren App te kunnen gebruiken, moet je beschikken over Rabo Mobielbankieren en een TIN-code. Je kan Rabo Mobielbankieren nu al online activeren. Zo kan je direct aan de slag met mobielbankieren op je iPhone of iPod touch als de applicatie beschikbaar is.  Het is straks ook mogelijk Rabo Mobielbankieren aan te vragen via de Bankieren App of de demo.

rabo

Tip via de Rabobank