Update: Productietekeningen van de iPhone 5?

iDealsChina heeft productietekeningen weten te bemachtigen van de iPhone 5. Fabrikanten van hoesjes en accesoires hebben deze bouwtekeningen van de iPhone 5 nodig om hun producten te produceren. Apple geeft ze onder zwaar embargo aan de fabrikanten maar soms lekken ze ook uit. Zoals we al vermoeden is de iPhone 5 waarschijnlijk een redesign van de huidige iPhone 4. Belangrijkste verschil wat meteen zichtbaar is, is dat de iPhone 5 een andere antenne krijgt. De “Death Grip” uitsparing is op de tekeningen verdwenen. Wat ook opvalt is dat de iPhone 5 een groter beeldscherm zal krijgen dan de huidige iPhones en nog een belangrijk detail wat afwijkt van de huidige iPhone 4 kan je zien na de productietekeningen…

Opvallend is dat de uitsparing in de eerste afbeelding overeenkomt met foto’s die we eerder deze week al tegen kwamen. Boven het luidspreker van het gehoorgedeelte zit iets wat lijkt op een luidsprekertje.

Toen we de onderstaande foto’s eerder deze week zagen op een Chinese website dachten we dat het ging om een nep iPhone 4 maar het zou ons niets verbazen als dit de eerste foto’s van de iPhone 5 zijn.

Update: in de reacties wees Wouter ons op het volgende:

Dat roostertje wat je ziet boven de oorspeaker is de proximity sensor (die zit eronder). Bij de witte iPhone 4 is dat rooster er om te zorgen dat er geen zwart gat ontstaat. Die iPhone op de foto’s is gewoon een iPhone 4.