Pre-productie model van iPhone 7 dummy toont minimale verandering van het design

Er is een foto opgedoken van een pre productie model van de iPhone 7. Vermoedelijk gaat het om een dummy die fabrikanten van hoesjes gebruiken voor de productie van iPhone 7 hoesjes. De dummy kan ook nep zijn maar dan heeft de maker alle geruchten over de iPhone 7 aardig weten te verwerken in het iPhone 7 model.

Wat opvalt is dat de antenne streepjes op de achterzijde zijn verdwenen, op de achterzijde zien we een Smart Connector maar volgens de allerlaatste geruchten is die inmiddels verdwenen. De camera op de achterzijde van de dummy heeft geen dubbele lens maar ligt mooi weggewerkt in de behuizing van het toestel. De iPhone 7 Plus krijgt volgens geruchten wel een dubbele camera. Het is niet helemaal goed zichtbaar maar het lijkt erop dat de 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting ook is verdwenen. We zien nog wel een Lightning aansluiting.

Gisteren dook er ook een tekening op van de iPhone 7 die veel weg heeft van de onderstaande afbeelding. Uit de technische informatie bij die tekening bleek wel dat de iPhone 7 dezelfde afmetingen heeft als de huidige iPhone 6s. Dat zou betekenen dat het design van de iPhone 6 inmiddels al weer 3 jaar mee gaat, afgezien van enkele minimale tweaks die we hierboven al hebben beschreven. Waar hebben we dat eerder gelezen…..
iPhone-7