Piolo is de goedkoopste maar ook de beste iPhone 4 houder

De Piolo houder voor de iPhone 4 is een zeer minimalistische houder die verkrijgbaar is in 5 kleuren en per stuk te koop voor iets meer dan 5 euro. De Piolo houder is ontworpen door product designer, Andy Bond uit het Engelse Sheffield. Bond maakte de houder in zijn vrije tijd en inmiddels is de houder ook via zijn website te bestellen.

 

De Piolo is eigenlijk uit nood ontstaan want Bond was het zat dat hij steeds zijn iPhone 4 moest blijven vasthouden als hij naar de BBC iPlayer keek op zijn iPhone 4 of tijdens FaceTime gesprekken met zijn vrouw. De Piolo houder is ook te gebruiken als kookboekhouder, voor het lezen van de digitale editie van de krant, als standaard in combinatie met een wekker applicatie of als je een iPhone uitleent aan kinderen.

De Piolo is in zowel horizontale als verticale positie te gebruiken. De inkeping in de Piolo is precies op maat gemaakt voor de iPhone 4 en zit na bevestiging ook goed vast. Door de Piolo in horizontale positie onder of boven de HOME knop van je iPhone te bevestigen kan je de kijkhoek veranderen, in de verticale positie is dit ook mogelijk.

De Piolo houder is gemaakt van thermoplastisch elastomeer (TPE) een mix van plastic en rubber wat zeer buigzaam en duurzaam is en de Piolo veroorzaakt geen krassen doordat hij gemaakt is van TPE. De houder is eenvoudig mee te nemen in je broekzak, tas of als sleutelhanger te gebruiken door het gaatje in de houder. We hebben de Piolo houder getest en hij werkt zeer goed om films te kijken en voor andere toepassingen die we eerder noemden.

Technische specificaties:

  • Materiaal: thermoplastisch elastomeer
  • Afmetingen: 65 x 17 x 7mm
  • Kijkhoek verticale positie: 75°
  • Kijkhoek horizontale positie: 45°
  • Gewicht: 3 gram

De Piolo houder voor de iPhone 4 is online te koop via thepiolo.com en kost £4.00 exclusief £0.80 verzendkosten. Met de huidige dagkoers zo’n € 5,50 en dat is echt een koopje voor een perfecte iPhone 4 standaard. Betalen kan op dit moment alleen nog via PayPal.