Palm pre gevoelig voor krassen volgens Angelina Jolie

In de aanloop van de lancering van de Palm pre heeft Palm een aantal celebrities gevraagd of ze de Palm pre willen gebruiken ter promotie van het toestel. Een productie assistent op de set van de film Salt kon niet wachten op de bevindingen van de Hollywood sterren die de Palm pre al gebruiken en vroeg Angelina Jolie naar haar ervaring met het toestel. Volgens Jolie is de software beter dan de iPhone, het toetsenbordje prettig maar te klein en het scherm is prachtig maar het krast snel. 

“I asked her how she likes the phone,” a production assistant on the set of Salt told me. “She went on about it for about two minutes. She basically said she likes the software better than the iPhone, she likes the thumboard for texting (although the keys aren’t big enough), and thinks the screen is beautiful but can be too easily scratched.”

Vorige week bleek ook al dat het scherm van de Palm pre erg gevoelig is voor krassen

24/7 Wall Street schreef gisteren dat Palm over een jaar niet meer bestaat. Uit onderzoek blijkt ook dat er bijna geen iPhone of Blackberry gebruikers zijn die hun toestel willen inruilen voor een Palm pre. De lancering van de pre zou volgens sommigen een ramp in wording zijn. Investeerder Elevation Partners van Bono (U2) is de grootste aandeelhouder van Palm. 

182

Bron en foto: Precentral.net