Pac-Man wallpaper voor iPhone 4 is een hit in de VS

Eerder deze week plaatsten we al de Pac-Man wallpaper die geschikt is voor het iOS 4 besturingssysteem. Het is een van de meest originele (retro) wallpapers die we tot nu toe zijn tegen gekomen voor de iPhone 3GS en de iPhone 4. Door gebruik te maken van het nieuwe iOS 4 raster geeft de wallpaper een retro effect aan elke pagina in in je homescreen.

In Amerika is de Pac-Man wallpaper uitgeroeid tot een ware mini hype en hebben iPhone 4 gebruikers de wallpaper verder geperfectioneerd omdat de Japanse versie in hun ogen niet goed genoeg op het origineel leek. Daarbij ook een Ms. Pac-Man variant. Het zal niet lang meer duren voordat we ook Donkey Kong, Space Invaders, Frogger etc, etc varianten zullen zien.

De wallpapers kan je opslaan op je iPhone 3GS of iPhone 4 door er even op te klikken. Kies bewaar afbeelding, ga naar je foto’s, kies filmrol, selecteer de afbeelding, klik linsonder op het pijltje, kies gebruik als achtergrond en beginscherm. De Pac-Man PNG wallpapers zijn ook geschikt voor het Retina display van de iPhone 4.

De Japanse Pac-Man variant die als eerste verscheen:

Pac-Man Wallpaper van Gizmodo lezer kdlc

Pac-Man & Ms. Pac-Man Wallpapers van Kal Michael

Pac-Man & Ms. Pac-Man Wallpapers van Geeky Gadgets lezer Taylor Griffin

Pac-Man Wallpaper van Gizmodo lezer M3tALHaz3

Pac-Man Wallpapers van Jeffrey Carl Faden

Bron: Krapps