OtterBox, Incipio en Mophie kondigen batterijcases aan voor de iPhone 6 en Mophie ook voor de iPhone 6 Plus

OtterBox, Incipio en Mohphie hebben batterijcases aangekondigd voor de iPhone 6. Daarnaast maakt Mophie als enige fabrikant ook een Juice Pack voor de iPhone 6 Plus.

Mophie

Voor de iPhone 6 zijn 2 cases verkrijgbaar. De standaard Mophie Juice Pack Air met een een capaciteit van 2750mAh en de Juice Pack Plus met een capaciteit van 3300mAh. Met de Air is het mogelijk om je iPhone 6 volledig op te laden de Plus heeft iets meer capaciteit. De Air kost $99,95 en voor de Juice Pack Plus betaal je $119,95. De cases zijn over ongeveer 4 weken in Nederland verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of goud.

Voor de iPhone 6 Plus heeft Mophie ook een Juice Pack met een capaciteit van 2600mAh. De accu van de iPhone 6 Plus heeft een capaciteit van 2915mAh zodat de case in staat zal zijn om je iPhone 6 Plus ongeveer 60% bij te laden. De case kost $99,95 en is binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar in de kleur zwart, wit of goud.
mophie

OtterBox 

OtterBox brengt ook een batterijcases uit voor de iPhone 6. De Resurgence Power Case kost €99,95 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood en mint. De accu van de OtterBox Power Case heeft een capaciteit van 2600mAh en dat is ruim voldoende om de accu van de iPhone 6 met een capaciteit van 1810mAh volledig op te laden. Volgens OtterBox is de accu in staat om je iPhone 6 2x volledig op te laden. De case is binnenkort verkrijgbaar.
otterbox

Incipio

Incipio lanceerde gisteren de offGRID batterijcase voor de iPhone 6. De case is alleen verkrijgbaar in het zwart en heeft een capaciteit van maar liefst 3000mAh. De case is met een prijs van $79.99 niet alleen de goedkoopste batterijcase maar de case heeft ook de meeste capaciteit en is per direct verkrijgbaar.
incipio