Ontwerper maakt 3D concept van de iPhone 6s mini die groter is dan je denkt

Angel Hernandez is industrieel grafisch ontwerper en heeft een prachtige 3D mockup gemaakt van een iPhone 6s mini. Hieronder zie je op de voorgrond de mini, daarnaast de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus.
0
Op het eerste gezicht lijkt het of Hernandez de iPhone 6 wat heeft laten krimpen maar hij heeft e.e.a aan het design aangepast. Er verschijnen al jaren geruchten over een iPhone mini. Verschil is dat deze mini, geen mini is en beste wel een goede opvolger zou kunnen zijn van de huidige iPhone 5s die Apple mogelijk dit jaar uit productie gaat nemen.
01
Het formaat doet je denken aan de iPhone 5(s) dat komt vooral door het 4-inch retina display.
1
Het iPhone 6s mini concept op een iPhone 6 plus. Qua afmetingen is de iPhone 6s bijna de helft kleiner. Het lijkt ons erg handig om zo’n kleine iPhone te hebben naast een iPhone 6 Plus.
2
In het design ook een knipoog naar de design fout van de camera van de iPhone 6 (Plus). Die camera steekt namelijk iets uit de behuizing en maakt hem daardoor extra kwetsbaar. Bij de iPhone 6s mini is de camera wel mooi weggewerkt in de behuizing.
3
Veel vernieuwing aan de onderkant van de iPhone 6s mini, stereo speakers, dual microfoon, op de Lightning aansluiting kan je Apple EarPods met een Lightning aansluiting gebruiken. De antieke ingang voor een hoofdtelefoon is in het ontwerp gesneuveld. We zijn benieuwd wat we van het ontwerp terug zien na de zomer.