OHRA AutoApp maakt aanschaf auto eenvoudiger

Door de samenwerking tussen Tweedehands.nl en OHRA, hebben iPhone gebruikers sinds vandaag direct inzicht in praktische informatie over auto’s. Bovendien wordt de opgevraagde informatie direct gekoppeld aan het auto aanbod op Tweedehands.nl. Zo kunnen gebruikers zich beter oriënteren op de automarkt.

Uit inzichten van OHRA blijkt dat consumenten, nog voordat zij een auto kopen, zich steeds vaker oriënteren op de maandelijkse gebruikerslasten. Om extra service te verlenen, liet OHRA de AutoApp ontwikkelen met relevante informatie zoals nieuwwaarde, leeftijd, APK status, verzekeringspremie en het auto aanbod van Tweedehands.nl.

“In deze tijd kiezen steeds meer Nederlanders voor een tweedehands auto. OHRA speelt hier goed op in door direct informatie over een auto te bieden, in combinatie met het aanbod van occassions. Door deze unieke combinatie onderscheidt de iPhone App zich van gelijksoortige Apps. Op Tweedehands.nl staan momenteel ongeveer 100.000 auto’s te koop. Hierdoor is de consument in staat een weloverwogen keuze te maken”, aldus Linda Schaake, woordvoerster van Tweedehands.nl.

Via AutoApp voer je een kenteken in van een auto. De AutoApp applicatie haalt vervolgens de RDW gegevens op.

Specificaties:

  • inzage in autogegevens op basis van kenteken
  • weergave nieuwprijs
  • weergave aantal dagen APK-geldig
  • Mogelijkheid eigen foto op te slaan bij gegevens
  • Verzekeringspremie per maand direct berekend
  • actueel aanbod 2dehands auto’s op basis van kenteken
  • alle opgevraagde gegevens worden bewaard

De AutoApp wordt gratis aangeboden. OHRA en Tweedehands.nl verwachten dat de AutoApp tegen het eind van het jaar in de top 10 meest gedownloade Apps zal komen.

ohra

Bron: persbericht Tweedehands.nl