Numenes iDcrm, Microsoft Dynamics CRM voor de iPhone

Numenes introduceert vandaag iDcrm, de eerste complete applicatie van Microsoft Dynamics CRM voor de iPhone. De nieuwe oplossing speelt in op de toenemende behoefte aan mobiele CRM-functionaliteit en het sterk groeiende gebruik van de iPhone. iDcrm biedt gebruikers van de iPhone snel en eenvoudig toegang tot klanten, contactpersonen, verkoopkansen en activiteiten. Klantspecifieke aanpassingen aan de CRM-software op kantoor worden gesynchroniseerd met de toepassing op de iPhone. Ook is het mogelijk om met zelf gedefinieerde dataobjecten of custom entities te werken. iDcrm is beschikbaar in verschillende talen. 

116

“iDcrm is dé oplossing voor verkopers en salesmanagers die Microsoft CRM op kantoor en de iPhone onderweg gebruiken”, zegt Erik Paalvast, Sales Manager Numenes. “Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van iDcrm was ‘houd het simpel’. Wat heeft een verkoper nodig als hij onderweg is? Via de iPhone beschikt hij over alle benodigde basisfunctionaliteit en informatie en voor meer geavanceerde functionaliteit kan hij gebruikmaken van de Microsoft CRM-applicatie. De iPhone is een lichtgewicht en gebruiksvriendelijk toestel. Je moet het onderweg alleen voor essentiële zaken gebruiken.” 

De belangrijkste kenmerken van iDcrm: 

• De verkoopfunctionaliteit van Microsoft CRM wordt gesynchroniseerd naar de iPhone. 
• Wat je hebt in Microsoft CRM, krijg je op de iPhone. 
• Er is geen extra investering in IT-infrastructuur noodzakelijk. 
• Er zijn geen maandelijkse kosten. 
• Het gaat om een 100% iPhone-applicatie. 
• Het is mogelijk om lokaal te werken. 

Het installeren van iDcrm op de iPhone is zo eenvoudig als dubbelklikken op een icoon, waarna alle gegevens en metadata tussen de kantoortoepassing en de mobiele applicatie worden gesynchroniseerd. 

iDcrm is beschikbaar voor Microsoft Dynamics CRM 4.0. De oplossing is verkrijgbaar via Microsoft Dynamics CRM business partners en de App Store van Apple.

Kijk voor meer informatie opwww.numenes.com  

Bron: Persbericht Numenes

logo