NRC Handelsblad iPhone nieuwsapplicatie

Vandaag is de NRC Handelsblad nieuwsapplicatie gelanceerd via de App Store. De applicatie geeft toegang tot alle artikelen die in de krant verschijnen. De applicatie is te gebruiken op iPhone en iPod Touch en te koop voor €0,79.

Als je al een abonnement hebt op NRC Handelsblad of op NRC De Week kan je na aanschaf van de applicatie, dagelijks gratis de krant bekijken. Dit doe je via je account. Als je geen abonnement hebt dan is de elektronische versie van de NRC ook via de applicatie te koop voor €0,79 per editie. De eerste keer na aanschaf van de applicatie, ontvang je de krant eenmalig gratis.

De NRC Handelsblad nieuwsapplicatie geeft u toegang tot alle artikelen die in de krant verschijnen. Dit geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld de actuele versie van NRC Handelsblad te lezen. NRC Handelsblad is elke dag vanaf 15.00 uur te downloaden, daarna is de krant offline beschikbaar in het archief van je iPhone en kan vervolgens zonder verbinding gelezen worden.

We schreven al eerder dat nieuws geld kost en ook de vandaag verschenen NRC Handelsblad nieuwsapplicatie kost geld. Er zijn ook gratis Nederlandse iPhone nieuws applicaties met voornamelijk copy-paste berichten van ANP’tjes maar nieuws met diepgang en meer inhoud kost nu eenmaal geld. €0,79 per editie is ook nog eens een stuk goedkoper dan de € 1,80 die je in de winkel betaald voor een gedrukte NRC Handelsblad.

nrc

Bron: NRC epaper