Nog een poor man’s iPhone de GooApple 3G

Vanmorgen schreven we nog over een Android look-a-like die online via het Amerikaanse warenhuis Sears te koop was. Was want inmiddels is de Google iPhone van de website verdwenen. Zojuist kwamen we de GooApple 3G tegen die vrijwel identiek is aan de nep iPhone die Sears probeerde te verkopen maar ditmaal zit er ook een grote foto collectie bij. Aardig om te zien hoe goed ze in China de iPhone 4 kunnen namaken die werkt op een Android besturingssysteem. Mocht je hem binnenkort voor de grap willen bestellen dan is dat niet verstandig omdat de douane in Nederland dit soort imitatie iPhones in beslag neemt. De GooApple 3G kost $262.

Het is niet zomaar een goedkope kopie maar de beste iPhone 4 knockoff die er op dit moment te koop is volgens MicGadget. Normaal lijken ze aardig op een iPhone 4 maar als je de smartphone gebruikt merk je al snel dat de software nauwelijks werkt. Dat is bij de GooApple 3G beter gedaan. De GooApple 3G werkt met het Android besturingssysteem waar een iOS schil omheen gebouwd is. Hoe goed de GooApple werkt kan je zien in de onderstaande video:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=B73NWTwY7qs’]

De GooApple 3G komt uit China en heeft een 3.5 inch touchscreen, 3G (WCDMA), Wi-Fi, GPS, 5 megapixel camera en werkt op een Qualcomm CPU (vermoedelijk 600Mhz). Qua afmetingen is de GooApple 3G identiek aan de iPhone 4, inclusief het frame van metaal en een voor en achterkant van glas. De GooApple 3G is voorzien van stereo speakers en werkt op Android 2.2 Froyo. Leuk detail is dat de imitatie standaard voorzien is van een WiFi hotspot functie via USB, WiFi of Bluetooth.

Ter vergelijking de GooApple 3G en de iPhone 4

Meer foto’s van de GooApple 3G kan je zien via MIC Gadget