Nieuwe koers Apple: softe waren in de zomer en harde waren in de herfst

Apple kondigde vanmiddag via een persbericht aan dat de jaarlijkse conferentie voor software ontwikkelaars, de Worldwide Developers Conference (WWDC) dit jaar gehouden zal worden van 10 tot 14 juni in San Francisco’s Moscone West. Tijdens de vijf daagse conferentie komen software ontwikkelaars meer te weten over de toekomst van iOS en OS X. De kaartjes voor het congres zijn vanaf morgen, 25 april om 19:00 uur te koop via deze link.

De verwachting is dat we de introductie van iOS 7 zien tijdens een keynote op 10 juni en OS X 10.9. Nieuwe Apple hardware zullen we waarschijnlijk nog niet te zien krijgen omdat die volgens Apple CEO Tim Cook pas vanaf de herfst verkrijgbaar zal zijn. Het ligt voor de hand dat Apple dan nogmaals een keynote geeft met de introductie van de nieuwe Apple hardware. Nieuwe hardware laten zien op een keynote die pas over 4 maanden verkrijgbaar is lijkt ons niet echt slim.

Tot slot het logo wat voor sommigen slaat op de kleuren van de nieuwe iPhones, volgens ons vooral een knipoog naar het logo rechts.

wwdc2013