Nieuwe juice pack air voor de iPhone 4 van Mophie: Apple edition

Mophie heeft een nieuwe juice pack air geïntroduceerd met de titel Apple edition. Dat is geen verwijzing naar iets geheel nieuws want de juice pack voor de iPhone 4 is vrijwel identiek aan de standaard juice pack air maar het verschil zit hem vooral in de bovenkant. Die is niet meer dicht maar open zodat de hoofdtelefoon ingang beter toegankelijk is en het klepje wat normaal aan de bovenkant zit is verplaatst naar de onderkant.

De Mophie Juice Pack Air is een minimalistische zwarte iPhone 4 behuizing met een zilverkleurige rand plus een krachtige batterij aan boord. De batterij case zorgt voor een verdubbeling van de accucapaciteit. Aan de onderkant van de case zitten LED lampjes voor de batterijstatus en het is ook mogelijk om de iPhone te synchroniseren met iTunes zonder dat je daarvoor het toestel uit de behuizing moet halen. De Apple edition van de Juice Pack Air kost € 71,75.

De Mophie Juice Pack Air Apple edition is net als zijn voorganger een van de betere batterij cases en ook officieel door Apple gecertificeerd. De behuizing is mooi afgewerkt en voelt niet goedkoop aan. De soft-touch behuizing van de Juice Pack Air is gemaakt van hard plastic met een coating die wat rubber-achtig aanvoelt. De Juice Pack Air bestaat uit twee elementen die je eenvoudig in en uit elkaar kan halen. Je schuift je iPhone 4 in de behuizing totdat hij vastzit in de dock connector. Daarna schuif je de onderkant van de Juice Pack Air op de iPhone 4.

De standby tijd met een Mophie Apple Edition juice pack is nog steeds 270 uur en je kan er  tot wel 6 uur  mee browsen op het internetv ia 3G en 5 uur via WiFi. De prijs is hetzelfde gebleven en onze review van de standaard huice pack air voor de iPhone 4 kan je hier lezen.