Nieuwe iPhones vanaf 20 september ook in Nederland te koop

MobileMac was even buiten aan het spelen maar zal vanaf nu weer regelmatig weer de updates verzorgen die je van ons gewend bent. Veel heb je overigens niet gemist omdat de meeste geruchten in de tijd die we weg zijn geweest vooral gerecycled zijn.

Nieuw is wel dat de “iPhone 5S” en de “iPhone 5C (color)” vanaf 20 september te koop zijn in Japan, Griekenland en de Verenigde Staten. Daaruit kan je opmaken dat dit ook in Nederland het geval zal zijn omdat wij de laatste jaren steevast bij de landen zitten waar de nieuwe iPhones ook als eerste mogen worden verkocht.

De iPhone 5S zal volgens een gerucht worden voorzien van een dual-core, 64-bit A7 processor die 31% sneller is dan de A6 chip in de iPhone 5. De 64-bit processor zorgt voor een zeer goede weergave van animaties, transparantie en grafische effecten worden zeer snel en soepel weergegeven. Het ligt voor de hand dat de vijfde generatie iPad ook zal worden voorzien van zo’n chip maar het kan ook zijn dat Apple de 64-bit processors nu alvast aan het testen is voor release in 2014 in de iPhone 6….

Op naar 10 september, de dag waarop Apple nieuwe iPhones gaat lanceren tijdens een media event en mogelijk ook nieuwe iPads volgens een gerucht via Bloomberg. Het laatste lijkt ons vrij onwaarschijnlijk omdat het logischer is als Apple de nieuwe iPads gaat lanceren tijdens een apart media event later dit jaar.

colors