Bij onze oosterburen liggen de nieuwe iPhones over een maand al in de winkel

Duitse telecomproviders hebben laten doorschemeren dat de iPhone 6S vanaf 18 september verkrijgbaar zal zijn. Dat lijkt ons redelijk want het Special Event met de introductie van de nieuwe iPhone(s) zal volgens geruchten op 9 september plaatsvinden. Op die avond zien we ook de Golden Master van iOS 9 verschijnen en mogelijk nog meer nieuwe iDevices.

Volgens weer andere geruchten starten de pre-orders voor de nieuwe iPhone(s) op 11 september, die datum lijkt ons dan weer vrij onwaarschijnlijk maar geruchten zijn maar geruchten. De iPhone 6S zal vermoedelijk pas eind september ook in Nederland te koop zijn. Het ligt voor de hand dat er ook weer een update komt van de 6 Plus en er zijn geruchten over een gekleurde (budget) iPhone 6C met een 4,3 inch display.

De nieuwe iPhone moet je vooral zien als een update van de huidige iPhone 6. Je moet dan denken aan een iPhone die wat sneller is, minder snel buigt, een Force Touch-display, een 12-megapixel camera en een accu die weer wat langer meegaat.
iPhone6