Nieuwe iPhone cases van Element Case

Afgelopen weekend publiceerden we een bericht dat de Vapor case van Element Case vooral prachtig is maar het ontvangst probleem van de iPhone 4 nog meer verergert. De case is te koop vanaf $80 en gemaakt van een aluminium frame met metaal uit de luchtvaart industrie.

Element Case introduceerde vandaag twee nieuwe iPhone cases die het antenne signaal van de iPhone niet ernstig zullen beïnvloeden. De eerste is gemaakt van polycarbonaat met een mat zwarte rubber afwerking. In eerste instantie is de case alleen voor de iPhone 3G/3GS te koop. The Formula voor de iPhone 3G/3GS kost $ 59,95 en zal in een beperkte oplage te koop zijn.

De tweede case is vanaf oktober ook te koop voor de iPhone 4 en vanaf nu al voor de iPhone 3G/3GS. De ION 3 is gemaakt van siliconen rubber met het gevoel van een nieuwe autoband. De hoeken van de case bieden extra versteviging en de achterkant van de case is voorzien van een plaatje gepolijst Carbon Fiber met het logo van Element Case. De ION case is te koop voor $ 59,95 en vanaf oktober ook verkrijgbaar voor de iPhone 4. Het materiaal van de nieuwe ION case zal geen ontvangst problemen veroorzaken.