Nieuwe iPhone 4G duikt op in Vietnam

Via een Vietnamese website zijn foto’s en een video verschenen van mogelijk de vierde generatie iPhone die Apple over ongeveer over een maand gaat lanceren.

De uitgelekte foto’s tonen de “iPhone HD” die erg lijkt op het prototype wat Gizmodo eerder deze maand in handen heeft gehad. Volgens het bericht op de Vietnamese website is het iPhone prototype gekocht in de Verenigde Staten. Het scherm van de iPhone HD toont een diagnostische afbeelding met de tekst “bonfire.” De schroeven die bij het Gizmodo prototype aan de onderkant te zien waren zijn op deze iPhone HD verdwenen. Daarnaast heeft de getoonde iPhone dezelfde A4 processor aan boord als de iPad.

Op de onderdelen van het iPhone prototype is ook de tekst N90 te zien wat staat voor de codenaam die Apple gebruikt voor de vierde generatie iPhone. Het gaat waarschijnlijk om een pre-productiemodel dat een generatie nieuwer is dan de Gizmodo iPhone die eerder deze maand te zien was. Inmiddels is dit het derde iPhone prototype wat Apple is kwijtgeraakt.

Het iPhone prototype wat nu in Vietnam is opgedoken werkt niet en blijft in een test mode staan. De Vietnamese eigenaar is ook vergeten om een nagelschaartje te kopen…

Bron: Macrumors