Neem video met audio op met een iPhone 2G of 3G via iVidCam

iVidCam is een applicatie waarme je video kan opnemen met een eerste generatie iPhone en de iPhone 3G. De framerate van iVidCam ligt rond de 3 tot 7 frames per seconde met audio en een resolutie van 280 bij 360. Opname kan in landscape en portret mode. De MPEG-4 video bestanden kunnen via WiFi naar een computer worden overgezet of je kan ze uploaden naar YouTube waarna je een Tweet of e-mail kan sturen met de link naar de video. Audio opname kan je uitschakelen waardoor de frame rate van de video iets hoger ligt.

vid2

We hebben al eerder video’s apps gezien de afgelopen tijd die werken op een iPhone 2G en 3G maar de framerate ligt helaas erg laag. Dat komt omdat Apple dat niet toestaat voor de iPhone 2G en 3G en dat is niet omdat de iPhone het niet kan verwerken. iVidCam lijkt net iets beter te zijn dan het onlangs gelanceerde iVideoCamera van Laan Labs. iVidCam laat net iets meer frames per seconde zien en heeft een hogere resolutie.

iVidCam Free  is gratis te downloaden maar met een titel in beeld dat het een gratis App is. Wil je geen titel in beeld dan kan je iVidCam ook kopen voor 1, 59 in de App Store.