Na de Fokke & Sukke iPhone App is het morgen feest…

Na tien jaar krijgen Fokke & Sukke eindelijk hun zin. Morgen is de hele NRC Handelsblad gereserveerd voor het stripduo. Ze mogen alle plekken vullen waar gewoonlijk de grote foto’s staan. Van de achterpagina tot de voorpagina.
Het trio Reid, Geleijnse en Van Tol zal van ‘s ochtends vroeg tot aan de deadline van 13.30 uur op de redactie van NRC Handelsblad in Rotterdam aan het werk zijn om Fokke & Sukke hun rechtmatige plaats te geven.

Tien jaar geleden debuteerden Fokke & Sukke in NRC Handelsblad met hun dagelijkse commentaar op de actualiteit. De eend en de kanarie zijn bij de krant de opvolgers van de eerbiedwaardige Olie B. Bommel en zijn jonge vriend Tom Poes. (Met Casper & Hobbes als tijdelijke onderbreking). Ze hebben inmiddels duizenden keren opgetreden in NRC Handelsblad en nrc.next.

,,Ik hoop dat Fokke & Sukke onze lezers nog vele jaren aan het lachen zullen maken en aan het denken zullen zetten’’, zegt Jan Paul van der Wijk, chef vormgeving van NRC Handelsblad.
NRC Handelsblad van 1 september, een verzamelaarsexemplaar voor de fans van Fokke & Sukke en andere stripliefhebbers, is vanaf 16.00 uur ‘s middags te krijgen in de meeste kiosken, supermarkten en boekhandels of hij ploft rond 17:00 uur op de deurmat ;)

Fokke & Sukke hebben ook sinds kort ook een gratis iPhone applicatie waarmee je het stripduo kan volgen. Via de iPhone App kan je niet alleen kijken naar de twee striphelden maar de afbeeldingen zijn ook per e-mail door te sturen.

Bron: persbericht

nrc