Mossberg over de Windows 7 phone die niet kan kopiëren en plakken

Walt Mossberg van de Wall Street Journal heeft de Windows Phone 7 onder de loep genomen. De gebruikers interface is goed en de Mobiele versie van Microsoft Office die in de Windiws phone 7 zit werkt prima totdat je er een Word document mee wil openen. Over de browser is Mossberg ook tevreden.

Tot zover het goede nieuws voor Microsoft. In vergelijking met de iPhone en het Android besturingssysteem werkt de Windows phone 7 niet zo best. Je kan geen teksten kopiëren en plakken en de windows 7 phone heeft geen ondersteuning voor Flash… Het app aanbod is te gering om het een goede smartphone te noemen. De Windows 7 phone heeft geen tethering, geen videobel functie en geen uitgebreide multitasking. Waar hebben we dit eerder gehoord…

Net als bij de eerste iPhone zal Microsoft binnenkort wel een update uitbrengen zodat je ook kan kopiëren en plakken met een Windows 7 phone en meer ontbrekende functies toevoegen. Op de website van de Wall Street Journal is een video review te zien van Mossberg over de Windows 7 phone.