Monx lanceert nieuwe mobiele woningsite

Als je geld hebt moet je nu een huis kopen. Het aanbod is groot, de vraagprijzen zijn laag en de hypotheekrente gunstig. Om te kunnen profiteren van deze marktomstandigheden maakt de nieuwe mobiele woningsite Monx het consumenten die op zoek zijn naar een koopwoning gemakkelijker. Op de mobiele website van Monx zijn alle koop woningen van Nederland te vinden. Dit omvat zowel het particulier woningaanbod als het woningaanbod van alle Nederlandse makelaars, ongeacht het lidmaatschap van een branchevereniging.

mak1

Woningzoekenden worden aan de hand van hun zoekcriteria naar woningen geleid die voldoen aan hun wensen. Monx presenteert voor iedere woning foto’s en heldere informatie, zoals woningkenmerken en makelaarsgegevens. Door een unieke koppeling met het Kadaster kan de woning getoond worden in vogelvluchtperspectief en door het inzetten van Google Streetview zal, waar beschikbaar, de straatweergave van de woning getoond worden. De woningzoekende zal op deze manier niet voor verrassingen komen te staan voor wat betreft de buurt en de ligging van de woning.

Het bezichtigen van woningen wordt ook eenvoudiger gemaakt door Monx, doordat een selectie van woningen gekoppeld kan worden aan een TomTom navigatiesysteem. Deze woningen worden getoond op de kaart bij een rondrit en kunnen worden ingesteld als navigatiebestemming.

De mobiele woningsite mobiel.monx.nl is o.a. te bezoeken met een iPhone, Blackberry en de Google Android. Monx heeft ook een desktopversie te bezoeken via www.monx.nl.

mak2