MobileMac wenst iedereen een mooi, gezond, gelukkig en voorspoedig 2016 toe! #GelukkigNieuwJaar

MobileMac wenst iedereen een mooi, gezond, gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe. 2016 is het jaar van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus die volgens de eerste indicaties een geheel nieuwe vormgeving gaan krijgen.

Eerst krijgen we de lancering van de tweede generatie Apple Watch en mogelijk een 4-inch iPhone 6c. De iPad Air 3 update hadden we eigenlijk al in 2015 verwacht maar die verschijnt volgens geruchten pas in de eerste helft van 2016. De MacBooks zijn ook nodig toe aan een update en wij verwachten in ieder geval nieuwe Intel’s Skylake platform als processor update in de nieuwe MacBooks.

Net als in 2015 zal MobileMac naast Apple nieuws en geruchten je dit jaar ook weer regelmatig voorzien van uitgebreide reviews. Ook in 2016 zie je op MobileMac geen hinderlijke banners van producten of diensten die je toch niet wil afnemen of kopen. De reviews zijn onze reclame voor producten die we je ook echt kunnen aanbevelen. Daar verdienen we overigens helemaal niets aan en MobileMac is daarmee ook het enige Mac, Apple, iPhone, iPad, MacBook blog in Nederland dat echt onafhankelijk is.
2016-MobileMac