MobileMac review: Thule Gauntlet Case voor de iPhone 6 (Plus)

De Thule Gauntlet Case is nu ook voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus verkrijgbaar. De case is zeer vriendelijk geprijsd. We kwamen hem voor de iPhone 6 al tegen voor slechts € 22,93
doosje
De Thule Gauntlet Case zit verpakt in een doosje van karton met een doorzichtig kijkvenster van plastic wat je kan wegkantelen om de case uit de verpakking te halen. Op de achterkant zie je een afbeelding van het hoesje.
thule2
De achterkant is voorzien van een plastic profiel met de bekende Gauntlet vormgeving van Thule. Aan de onderkant zit een plaatje van plastic met de Thule merknaam. De case is opgebouwd van hard plastic met een structuur die nauwelijks zichtbaar is. Toch zorgt die ervoor dat de case van plastic niet snel uit je hand zal glijden. In de case is de Thule Sweden merknaam gedrukt.
top
De case heeft een randje die net iets uitsteekt boven het glas van de iPhone 6 Plus. Hierdoor kan je een iPhone met het display naar beneden op een tafel leggen zonder dat er krassen of beschadigingen op komen. De rand van de Gauntlet Case rust dus op de ondergrond.
bottom
De onderkant van de case is volledig opengewerkt. Hierdoor zijn alle aansluitingen perfect bereikbaar. Nadeel is dan weer wel dat de onderkant iets meer kwetsbaarder is.
knoppen
De sluimer en aan/uitknop, volumeknoppen en de switch voor de trilstand zijn ook prima bereikbaar. Er zijn ruime uitsparingen in de Gauntlet Case gemaakt voor de bediening
camera
De camera van de iPhone 6 (Plus) steekt iets uit de behuizing van de iPhone, hierdoor is de camera kwetsbaar.  In de Gauntlet case zit een goede uitsparing zodat de camera en de LED-flitser van de iPhone 6 (Plus) minder kwetsbaar zijn.
top2
De Thule Gauntlet Case is een eenvoudige maar goede minimalistische case en verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, groen, blauw, wit, oranje en paars. De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus cases zijn binnenkort o.a. te koop bij Coolblue, TravelBags.nl, Bol.com en de T-Mobile stores.

Lees ook onze review van de Thule Atmos X3 Ultra Tough iPhone 6 Plus Slim case, de review van de Thule Atmos X3 hardshell case voor de iPad mini, de Thule Atmos X3 review voor de iPhone 5c of de review over de Thule Gauntlet Sleeve voor de 11 inch MacBook Air.