MobileMac review: made in Holland de Woganizer M, een bureau organiser van het ontwerp duo Wohood

Wohood is de naam van een Nederlands ontwerp duo wat samen een voorliefde heeft voor design en natuurlijke producten. Wohood staat synoniem voor natuur, slim (als een uil) en betovering, een krachtige ervaring die verrast, meesleept en een passie voor gebruiksvriendelijke creaties met hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf uit Eindhoven ontwerpt alle producten met respect voor het milieu in eigen beheer en ze worden in Nederland door verschillende vakmensen geproduceerd.

wohood

In deze review testen we de Woganizer M die we vanaf het moment dat we hem uit de verpakking haalden al meteen kunnen kwalificeren als een kwalitatief, duurzaam natuurlijk product. De Woganizer is geschikt voor vrijwel alle iDevices zoals de iPad, iPhone en de iPod. In horizontale stand is de Woganizer een handige houder om je iDevice op te laden maar ook om een film te kijken of in de keuken als houder voor het lezen van recepten. In de verticale stand is de Woganizer handig om snel even wat op te zoeken.

Woganizer-1

De Woganizer ontvang je in een recyclebare verpakking van karton. Om de bureau houder zit een wikkel van papier met een verwijzing naar Wohood. De Woganizer M is gemaakt van eikenhout en weegt 350 gram. De lengte, breedte en hoogte afmetingen zijn 290 x 105 x 26 mm.

Woganizer-8

Aan de onderkant zie je de tekst wohood.com, Dutch design en made in Holland. In overleg kan je ook een Woganizer met een eigen logo/design laten ontwerpen voor bijvoorbeeld relatie geschenken.

Woganizer-3

Aan de voorkant het Wohood logo en aan de onderkant een slimme verhoging waarin je ook een USB oplaad kabel tot ø4 mm kan wegwerken. Daarover later meer.

Woganizer-2

Aan de voorkant van de Woganizer M zit een uitsparing voor een pen, daarboven een groot bakje van 20 x 6.2 cm met een diepte van 15 mm voor alles wat je normaal laat rondslingeren op tafel. Links zit ook nog een klein opberg vakje (l x b x d) 64 x 40 x 16 mm voor kleine voorwerpen zoals punaises, paperclips of ene gum. Aan de bovenkant zit een sleuf voor post, visitekaartjes, foto’s of ansichtkaarten. De sleuf is 4 mm breed en 10 mm diep.

Woganizer-4

Naast iPhone, iPad, en iPod houder is de Woganizer ook geschikt als houder voor smartphones en tablets van andere merken. De uitsparing heeft een breedte van 1,6 cm en is 27 cm lang. In de Woganizer L versie van €39.95 zit ook nog een uitsparing die geschikt is voor Post-it®/Memo blaadjes.

Woganizer-6

We hebben de Woganizer M getest met alle generaties iPads en die passen allemaal prima in de sleuf. Als je een iPhone in een dunne case in de Woganizer wil opladen via een lightning-kabel dan is dat geen probleem maar de houder dekt in horizontale stand dan wel een deel van het display af. De Woganizer is meer geschikt voor een iPad’s.

Woganizer-777

Aan de onderkant zitten twee gefreesde uitsparingen met een maximale doorsnede van 4 mm waarin je een USB of lightning-kabel kan wegwerken. Zo gebruik je de Woganizer als slim oplaadpunt voor je iDevice.

Woganizer-7

De Woganizer misstaat niet op een tafel of een bureau en is erg handig als organiser voor alle spullen die je altijd kwijt bent.

Woganizer-77

Zelfs zonder iDevice is de Wohood Woganizer M erg handig als plek waarvan je weet dat er altijd een pen, usb stick, bank(pasje), schaar, zonne(bril), klein geld, sleutels, visitekaartjes, paperclips, punaises, gum, lineaal en vul zelf maar in ligt.

Woganizer-9

We hebben de Woganizer gebruikt om dit artikel te schrijven met een iPad 2 en een draadloos toetsenbord van Apple. Dat werkte bijzonder prettig en in combinatie met de mogelijkheid als organizer om alledaagse spullen te bewaren vinden wij de Woganizer een perfecte aanvulling voor je werkplek, op een bureau maar op een dressoir misstaat hij ook niet. De Woganizer M kost slechts €34.95 en is hier te bestellen of te koop via deze verkooppunten. Meer informatie via: Wohood