MobileMac review: LEGO Builder Case voor de iPhone 5 en iPhone 5s van Belkin

Belkin heeft samen met LEGO, de grootste speelgoedfabrikant van Europa de officiële LEGO Builder Case ontworpen die geschikt is voor de iPhone 5 en de iPhone 5s. Op de achterkant van de case zit een blauwe LEGO bouwplaat met de wereldberoemde LEGO nopjes die gemaakt zijn door de Deense speelgoedfabrikant. Met enige crativiteit kan je op de achterkant van de case een LEGO bouwwerk creëren die je iPhone kan verbeteren of een bijzondere look kan geven. De Belkin-LEGO case is verkrijgbaar in geel, zwart en paars. De Belkin LEGO case is te koop via DressMyiPhone.nl en kost € 29,95.

Lego1De LEGO Builder Case zit verpakt in een blisterverpakking die voorzien is van een opening zodat je de LEGO nopjes kan voelen. Op de verpakking staat dat de case geschikt is voor de iPhone 5 maar de iPhone 5s past ook in de case.

lego2De achterzijde van het LEGO Builder Case is gemaakt van een twee lagen hard plastic. De buitenrand van rood is gemaakt van schokdempende, semiflexibele kunststof. De case is krasbestendig en voelt voor het bedrag van € 29,95 stevig aan.

lego3De noppen van de grondplaat op de achterzijde zijn voorzien van het bekende LEGO logo en met enige creativiteit kan je, je helemaal uitleven met de LEGO verzameling van de kids.

lego4De case biedt ook een goede bescherming aan de voorkant doordat het randje van de case iets hoger ligt dan het glas van je iPhone. Zo is er minder kans op krassen wanneer je de iPhone met het scherm naar beneden op een vlakke ondergrond legt. Hierdoor kan je de LEGO grondplaat op de achterzijde zonder problemen gebruiken.

lego5Aan de onderkant van de case zijn zijn de Lightning en hoofdtelefoon aansluiting goed toegankelijk en de luidsprekers worden niet afgedekt door de case. De Builder case beschermt de knoppen aan de zijkant van je iPhone 5 of iPhone 5s. De volumeknoppen werken goed en de switch voor de trilstand – geluid aan/uit is prima bereikbaar. De buitenste rand van de LEGO case heeft een prettige en goede grip en de pasvorm van de case is perfect.

lego6De uitsparing op de achterzijde voor de camera is ook groot genoeg. Met één of twee LEGO blokjes verbeter je de case al om goed video te kunnen kijken.

LEGO BelkinMaar met enige creativiteit kan je natuurlijk ook een LEGO thuisbioscoop bouwen of een modificatie van je iPhone die verwijst naar vervlogen tijden.

lego7De Belkin LEGO case is te koop via DressMyiPhone.nl en kost € 29,95.