MobileMac.nl eerste Nederlandse website over mobiele Mac's zoals de iPad

In januari bij de lancering van de iPad lag het voor de hand om een iPad blog te beginnen. Maar als je goed naar de iPad keynote van Steve Jobs hebt geluisterd dan kan er maar een conclusie zijn: Apple is de grootste leverancier van mobiele apparaten in de wereld. Op een conferentie van Goldman Sachs herhaalde Chief Operating Officer Tim Cook gisteren nog eens dat je Apple moet zien als de grootste producent van mobiele apparaten. Dat sluit mooi aan bij onze nieuwe website:

MobileMac.nl

Naast onze iPhone website: iPhone Nieuws Blog kan je vanaf vandaag nieuws lezen over de iPad maar ook over andere (toekomstige) mobiele apparaten van Apple op MobileMac.nl. Reviews over accessoires, tips, handige Apps maar vooral dagelijks nieuws over mobiele Apple producten zoals de iPad.

We zijn achter de schermen op 1 januari begonnen met het opzetten van MobileMac.nl en na de lancering van de iPad op 27 januari was er maar een conclusie mogelijk, geen iPad blog maar MobileMac waar we je zullen voorzien van al het actuele mobiele Mac nieuws van alle Mac’s waar geen stekker aan zit. Op iPhone Nieuws Blog blijven we je voorzien van het laatste iPhone nieuws.

Via Twitter zijn de berichten van MobileMac en iPhone Nieuws Blog te volgen via: @MobileMacNews Zo blijf je altijd op de hoogte van het meest actuele Mobiele Mac, iPhone en iPad nieuws. 

Het merendeel van de inkomsten van Apple zijn afkomstig van mobiele apparaten zoals de iPhone, iPod Touch de Macbooks (Pro, Air) en binnenkort de iPad. Als je kijkt naar de laatste kwartaalcijfers van Apple met een omzet van 15,7 miljard dollar, dan is bijna 12 miljard dollar daarvan van draagbare MacBooks (2,8 miljard dollar), de iPod Touch ($ 3,4 miljard) en iPhones 5,6 miljard dollar.