Mobiel internet in het buitenland heet bij T-Mobile per 1 juli Travel & Surf

Dat T-Mobile met een nieuwe service zou komen met de naam Travel & Surf kon je in februari al lezen maar zojuist zijn ook de tarieven bekend gemaakt om goedkoper gebruik te kunnen maken van mobiel internet in het buitenland. Travel & Surf gaat per 1 juli in en werkt met voordelige internetpassen die voor een vast bedrag per dag of per week te koop zijn. Er zijn aparte passen voor EU landen, andere Europese landen en de rest van de wereld. Via enkele klikken op de iPhone of MacBook/Air/Pro koop je een pas en maak je direct gebruik van mobiel internet.

Handig is ook dat wanneer de pas verbruikt of verlopen is de internettoegang automatisch stopt en dat je achteraf geen verassingen krijgt zoals torenhoge rekeningen. Een weekpas kost in Europa € 14,95 met een databundel van 100MB als de bundel op is daalt de snelheid naar 64kbps.

Meer informatie over Travel & Surf via My T-Mobile, T-Mobile Beheer of via de Klantenservice. Voor bestaande klanten die niet kiezen voor het voordelige Travel & Surf gelden de bestaande internettarieven. Deze tarieven blijven ongewijzigd. Travel & Surf is beschikbaar voor zowel consumenten als zakelijke klanten.