Meer over de 9292 ov Pro iPhone applicatie

De 9292 ov Pro applicatie ligt al enige tijd ter goedkeuring bij Apple. Trendwatcher Vincent everts en jurylid van de 9292 programmeerwedstrijd heeft de applicatie uitvoerig getest en er ook een video van gemaakt. De 9292 ov Pro iPhone applicatie werkt volgens hem als een trein. Door integratie van Google maps is het zeer eenvoudig om een reis per openbaar vervoer te plannen. Niet alleen Bus, tram, trein en metro maar ook informatie over weer en verkeer en nieuws van de Telegraaf.

In de 9292 ov pro iPhone applicatie zijn 400 treinstations, 5150 bushaltes, 107 metrohaltes, 2000 tramhaltes en 120 veerboothaltes opgenomen. Door integratie van Google Maps zijn in- en uitstaphaltes eenvoudig te selecteren. Via de ingebouwde GPS van de iPhone is het reistraject eenvoudig te zien en tijdens het overstappen zie je via Google Maps waar je moet overstappen.

Via de applicatie zijn ook de kosten van een reis te zien, (realtime) verstoringen in het openbaar vervoer en in een latere versie van de applicatie is ook de realtime vertrek informatie te zien. De applicatie is nog niet te koop maar krijgt een introductieprijs van € 1,59 daarna betaal je € 2,99 Updates zijn gratis.

De applicatie is al twee keer door Apple afgekeurd. De eerste keer omdat de prijs van de 9292 ov Pro applicatie in dollars moest  worden ingediend en de tweede keer om de toekomstige actuele vertrektijden in de applicatie.

Hoe de applicatie gaat werken kan je zien in de volgende video die gemaakt is door Vincent Everts:

Via: Marketingfacts