Media Event van Apple toont volgende week producten die nog niet zijn uitgelekt en dat is best bijzonder

Het lijkt er steeds meer op dat het media event dat Apple volgende week op 9 september gaat houden veel groter is dan veel mensen denken. Niet zomaar een iPhone-event maar veel meer. Dat kon je min of meer al opmaken aan de locatie waar Apple volgende week nieuwe producten gaat lanceren. In het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco passen maar liefst 7.000 vertegenwoordigers van de media. Bij voorgaande events waren dat er maximaal 2400. Volgens de laatste informatie gaat Apple naast de nieuwe iPhones met Force Touch en een nieuwe Apple TV set top box met Siri eindelijk ook de iPad Pro lanceren en een nieuwe iPad mini.

Volgens het gerucht is de iPad Pro is vanaf november te koop en te bestellen via een pre-order vanaf eind oktober. Er is ook nog een kans dat Apple de iPad Pro pas tijdens een extra media event gaat lanceren in oktober. Dit vanwege de late lanceerdatum van november.

Apple schijnt nog meer onverwachte producten te gaan lanceren waarvan het volstrekt onduidelijk is wat dat dan zal zijn. Op zich best leuk want de rest is inmiddels al bijna allemaal weer uitgelekt. En nee we doelen niet op onnozele horlogebandjes voor de Apple Watch…. het schijnt iets groots te zijn. Volgende week dinsdag vanaf 19:00 uur kan je het allemaal live volgen. Online of via je verouderde Apple TV.
huh