Maak stopmotion en time-lapse video's met iTimeLapse Pro

Onlangs schreven we nog over iMotion waar je (inmiddels) timelapse video’s mee kan maken en vandaag verscheen iTimeLapse Pro in de App Store. Ter introductie is iTimeLapse Pro de eerste twee dagen gratis en daarna betaal je €2,39 voor de applicatie.

time1

Met iTimeLapse Pro maak je eenvoudig een time-lapse video’s. De foto’s kan je automatisch laten nemen na een vooraf instelbare tijdinterval of handmatig. Van de foto’s maakt de applicatie vervolgens een video. Als er tussen de foto’s voor de time-lapse een foto zit die niet goed is dan kan je die verwijderen voordat je de time-lapse video maakt.

time2

iTimeLapse Pro video’s kunnen worden opgeslagen op je iPhone maar ze zijn ook direct vanuit de applicatie te uploaden naar YouTube, Facebook en Vimeo of te versturen via e-mail. iTimeLapse Pro is 13,1MB groot dat komt doordat er in de applicatie ook muziek fragmenten zitten die je aan fragmenten kan toevoegen.

Naast time-lapse video’s zijn er ook stopmotion video’s te maken met de applicatie:

De making off van de bovenstaande video is ook gemaakt met iTimeLapse Pro:

Naast de stopmotion en de time-lapse functionaliteit is het ook mogelijk om iTimeLapse Pro te gebruiken als bewakingscamera. Op het moment dat de applicatie geluid detecteert neemt iTimeLapse Pro een foto. De gevoeligheid van de microfoon is vooraf in te stellen.

iTimeLapse Pro werkt op de eerste generatie iPhone, de 3G en 3GS en is de eerste twee dagen gratis en daarna betaal je €2,39

De beste resultaten krijg je als je, je iPhone in landscape mode gebruikt en dus niet in portret mode zoals in onderstaand voorbeeld: