Maak eenvoudig een persoonlijke gepersonaliseerde iPad case via Wrappz

Wrappz maakt naast gepersonaliseerde iPhone cases ook cases voor de iPad en MacBook skins. Wij kregen een test voucher opgestuurd om een iPad mini case te bestellen en te testen. Het maken van je creatie werkt eenvoudig via een online ontwerp tool.

wrappz

Via de online ontwerp tool maak je snel en eenvoudig een goed ontwerp maar er zijn ook standaard stock foto’s beschikbaar. Vrijwel alles is mogelijk en als je al een ontwerp of foto hebt gemaakt dan upload je het en is het een kwestie van een paar muisklikken om iets moois te creëren. Het ontwerp zie je virtueel op de toekomstige case en we kunnen bevestigen dat het een WYSIWYG weergave is van wat je uiteindelijk thuisgestuurd krijgt.

wrppz

Wij bestelden een iPad mini case met ons MobileMac logo en zijn zeer tevreden over de kleurechtheid van de case. Het is ook mogelijk om foto’s te gebruiken en die kwaliteit zal net zo goed zijn als in ons voorbeeld.

0

De iPad min case is gemaakt van plastic wat goed om de iPad mini past en ook een goede bescherming biedt tegen krassen. De case heeft een goede hardheid en is duurzaam en is lichtgewicht.

1

Wat opvalt is dat er aan de linkerkant aan de onder en bovenkant slechts twee opstaande hoekjes zitten die je iPad mini moeten borgen in de case.  Dit werkt goed en zorgt ervoor dat de case een afwijkende vormgeving heeft. In de case zitten uitsparingen voor de camera, volumeknoppen en de schakelaar voor de trilstand.

2

Het design van de case wijkt af ten opzichte van bestaande plastic cases die we eerder hebben getest. Aan de linkerkant zit een rand (op de foto rechts) die niet bedekt is door de case. Hierdoor zie de kleur van de iPad mini aan de zijkant en heb je een betere grip bij het oppakken van de iPad mini.

22

Aan de bovenkant is de case open zodat de microfoon, hoofdtelefoon-aansluiting en de knop voor de sluimerstand goed bereikbaar blijven.

3

De kosten zijn inclusief verzendkosten zo’n € 39,79 en dat is best kostbaar maar de kwaliteit van de opdruk is beter dan de meeste rits klak klik cases die we tot nu toe hebben gezien. Na het bestellen duurde het bij ons 2,5 week voordat de case op de deurmat plofte maar dat heeft er vooral mee te maken dat de case in het Verenigd Koninkrijk gemaakt is. Als je ook een persoonlijke case wil bestellen dan kan dat bij: Wrappz