Maak een tekening met je iPhone en bekijk hem live op Times Square

Toyota heeft zojuist een leuke PR stunt gelanceerd, via een iPhone applicatie kan je een tekening maken die even later te zien is op een billboard op Times Square. Leuk als je in de buurt bent maar niet echt handig als je in Nederland of Belgie woont. Alhoewel? We hebben nog altijd webcams om je kunstwerk live terug te kijken.

Kies de optie draw en de applicatie vraagt of je een boom wil tekenen. Dat wil Toyota graag maar je kan natuurlijk ook wat anders tekenen. Enige voorwaarde is dat je, je kunstwerk in een keer moet tekenen.

foto

Als de tekening af is zie je hem op de achtergrond met op de voorgrond Toyota Prius reclame. Aan het einde van de animatie is er een optie waarin je na het invullen van je initialen de tekening kan versturen naar het bilboard op Times Square. Bij ons duurde het even maar via deTimes Square webcam kan je het kunstwerk terug kijken.

prius2

De iPhone applicatie Prius experience is gratis verkrijgbaar via de App Store en je kan via deze link je kunstwerk op Times Square aanschouwen.

cam

Bron: Mashable