Maak 7 foto's met je iPhone en maak kans op een iPhone 3GS

Annet de Graaf eigenaar van Seven Snaps heeft een iPhone fotowedstrijd uitgeschreven via haar website. Ze observeert en registreert zelf ook al enige tijd de wereld om haar heen via haar iPhone en deelt haar foto’s via Twitter, Flickr en Mobypicture. De onderwerpen verschillen van een Italiaanse toerist, haar dochter in een ijssalon of rariteiten in Amsterdam.

Je kan deelnemen aan de wedstrijd door de gratis Mobypicture iPhone applicatie op je iPhone te installeren en je te registreren voor een Mobypicture account via www.mobypicture.com. Upload daarna je 7 iPhone snapshots met de Mobypicture applicatie en voorzie alle foto’s van hashtag #7s in de titel om deel te kunnen nemen aan de wedstrijd.

Registreer bij Seven Snaps met je Mobypicture login en PIN waar je de iPhone foto’s van mede deelnemers kan zien en je persoonlijke gegevens kan bijwerken.

De iPhone foto’s kunnen alleen via de Mobypicture iPhone applicatie worden aangeleverd. Dit om de herkomst van de foto’s te kunnen waarborgen zodat ze niet gemaakt zijn met bijvoorbeeld een¬†Canon EOS 5D Mark II.

Je kan eenmalig per Mobypicture account 7 foto’s insturen en de deadline voor inzending is 18 december 2009. Een week na de deadline bekijkt een deskundige jury de ingezonden foto’s en kiest daar de gelukkige eigenaar uit van een iPhone 3GS. Naast de iPhone 3GS zijn er nog meer prijzen te winnen. De ingezonden foto’s kunnen worden gebruikt voor een expositie of voor publicatie.

Meer informatie: Seven Snaps

polar