Levertijd iPhone 6 daalt naar maximaal 1 week en 6 Plus nog maar 3 tot 10 dagen

Er is blijkbaar heel hard gewerkt in China want zojuist zagen we dat de levertijd van de iPhone 6 inmiddels is gedaald naar maximaal 3-5 dagen voor alle modellen. Alleen de 128GB versie heeft nog maximaal een week levertijd. Bij de iPhone 6 Plus is de levertijd inmiddels ook drastisch gedaald naar 3-5 werkdagen maar voor de 128GB versie moet je nog 7-10 dagen geduld hebben.

Het is dus nog steeds mogelijk om jezelf of je geliefde een iPhone 6 (Plus) cadeau te geven met de kerst (of eerder) als je online besteld via Apple. Bij retailers is de levertijd nog steeds ingewikkeld. Sommige modellen van de iPhone 6 zijn nog wel te leveren maar de iPhone 6 Plus is pas verkrijgbaar in januari 2015.

Blijkbaar wil Apple zoveel mogelijk iPhones zelf verkopen. De retailers kunnen voorlopig in de belangrijkste periode van het jaar alleen maar NEE verkopen tegen hun klanten en doorverwijzen naar de hofleverancier. Apple Retailers die wij onlangs spraken zijn daar op zijn zachts gezegd helemaal niet blij mee maar willen hun mening publiekelijk niet kenbaar maken. Ze vrezen dat ze dan helemaal geen Apple hardware meer mogen verkopen.
iPhone AD