Leveranciers van onderdelen voor de iPhone 7 bevestigen dat er dit jaar een minimale iPhone update komt

Dat de iPhone 7 dit jaar een minimale update krijgt hadden we al vernomen maar het is altijd prettig als er meerdere bronnen zijn die dat bevestigen. Ditmaal blijkt dat ook uit onderzoek van TrendForce die nu ook de meeste specificaties van de iPhone 7 via toeleveranciers heeft weten te achterhalen.

De iPhone 7 zal verkrijgbaar zijn in twee afmetingen: 4.7 inch en 5.5 inch. De opslagcapaciteit zal groter worden met minimaal 32GB en maximaal 256GB voor het duurdere model. Alleen het 5.5-inch model krijgt een dubbele  camera aan boord en 3GB RAM. Het extra RAM-geheugen is nodig voor de beeldverwerking van de dubbele camera. Qua vormgeving lijkt het toestel erg veel op de huidige iPhone 6s.

Gisteren verscheen er nog een bericht dat Apple om de 3 jaar een grote iPhone update gaat doen. Volgens onze bronnen is dat onzin en heeft Apple extra tijd nodig om voor volgend jaar een geheel nieuwe iPhone te ontwikkelen voor het 10-jarige iPhone jubileum. Mogelijk krijgt die iPhone ook de naam iPhone X in plaats van iPhone 8.
iPhone 7