Lancering van de Tablet niet in maart maar in juni

Analist Shaw Wu van Kaufman Bros heeft van leveranciers van onderdelen voor de Tablet vernomen dat de lancering van de Tablet vertraging gaat oplopen. Mogelijk tot juni. Uit eerdere geruchten bleek dat er een lancering in maart zou zijn. Er zijn kleine problemen met de stand-by tijd van de accu en de duurzaamheid van de accu.

“We are also picking up,” he writes, “that the product would most likely not ship in volume until the June timeframe, as there may be minor issues that need more work including battery life and durability. We believe the timeline could be similar to the original iPhone, where it was announced in January 2007, but didn’t ship until six months later.”

De bron van de analist weet ook te melden dat de Tablet een kruising is tussen een Mac en een iPod Touch maar meer op een iPod Touch lijkt. De Tablet moet niet de Mac gaan vervangen maar zou meer een super iPod Touch moeten worden waarmee  je video op kijkt, spelletjes speelt, e-books leest, mailt en natuurlijk mee op het internet kan browsen. De analist zegt ook dat je meerdere applicaties tegelijkertijd kan gebruiken en dat het beeldscherm aanzienlijk groter is. De Tablet gaat volgens de analist zo’n $999 dollar kosten. Het touchschreen van de Tablet zou alleen al zo’n $100 kosten volgens de analist. Over een week weten we of het allemaal klopt…

apple-tablet

Bron: Electronista.com